• Fraktfritt över 799:- (ord. 49:-)
  • Snabba leveranser

Julbak

En sockerbagare här bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen. Han bakar stora, han bakar små, han bakar några med socker på......

Man vill baka så mycket inför julen, pepparkakor, pepparkakshus, lussebullar,  koka knäck och kola, saffransbiscotti, klenätter, chokladkola, mintkyssar, ischoklad...ja, listan kan göras hur lång som helst. 

Till pepparkaksdegen har vi den bästa produkten för att få till den bästa smaken, cedro oljan. Det är olja som är frampressat från citronskal, dina pepparkakor kommer smaka bättre än någonsin. 

Sen alla smakessenser som finns som man kan smaksätta sina kola med, smör, saltlakrits, mint, whiskey, saffran, mandel och många fler. Det är bara att välja och vraka. 

Essenserna från Lor Ann är mer koncentrerade än de från Stockholms Essencefabrik därav skillnaden på volymen. 

Vill du köra veganskt julbak och ska ersätta ägg så har vi den bästa produkten på marknaden, Aquafaba, torkad version av kikärtsspadet. 

Ett måste när man ska göra sin kola eller Rocky Road är våra gjutbalkar i silikon, de är perfekta för detta. Du kan bygga ihop till det måttet som du vill ha, perfekt.

Muffinsformar med olika julmönster är roligt att servera sina julcupcakes i. Dekorera dem med de fina julströsslen som finns. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen