• Beställ innan 12.00 så skickas din order idag!
  • Betala enkelt med Klarna

OM LET`S CELEBRATE


Let´s Celebrate startade i april 2020 i Karlstad som ett renodlat e-handelsföretag med inriktning mot kalas och bakning.

I mars 2022 så köpte vi upp detta fantastiska företag och flyttade upp det till vårt eget lager i Falun där vi redan driver vår e-handel nordisktextil.se

Vi säljer framför allt tillbehör till bakning, men även dekorationer och tillbehör till kalas, party, bröllop och baby showers.
Har även satsat stort på veganska produkter då vi tror det är framtiden för oss alla så småningom.

Köper gärna in varor av svenska tillverkare och om det går gärna från närområdet.

Noga med att återvinna allt som går, speciellt kartonger och förpackningsmaterial som vi får från våra leverantörer.

För dagen är vi 8 anställda som jobbar med våra webbutiker. Och det är just det som är vår styrka!
Vi driver enbart webbutik så vi kan hela tiden hålla fokus på att ge er kunder den bästa upplevelsen när ni handlar hos oss.  5 av 8 i personalstyrkan har som huvuduppgift att administrera och packa ordrar så att ni får det ni beställt så fort som möjligt.

Får vi säga det själva så är vi ett ungt gäng.
Vi trivs bra tillsammans och med jobbet.

PERSONAL

Emma

Emma

Björn

Björn

Zandra

Zandra

Lisa

Lisa

Sussie

Sussie

Solan

Solan

Spana gärna in några av våra kompisar

Vi har drivit ehandel i många år och har även haft möjligheten att vara med att starta ett par nya guldkorn på nätet. Sovfabriken.se är ett av dom exempel vi varit med och startat. Sovfabriken är specialisten på sängkläder och har allt för ditt sovrum. Vare sig det kommer till dom smidigare lösningarna som madrasskydd och dra på lakan eller till påslakan eller hotellkuddar så har dom allt ni behöver. Som sagt spana gärna in den butiken också :)