• Fraktfritt över 799:- (ord. 49:-)
  • Snabba leveranser

BABYSHOWER

 

Har du fått äran att arrangera din bästa väninnas eller kanske din älskade systers babyshower eller gender reveal.

Oh, vad roligt för dig!!
Och då har du kommit rätt, för här kan du hitta allt som du behöver för skapa denna härliga tillställning som alla drömmer om. Du kommer kunna skapa en minnesvärd dag för blivande mamman och/eller pappan. 

 

När du nu skapa denna härliga dag så vill du nog att allt ska vara magiskt. 

Dekorera med ballonger, stora, små, glansiga, matta eller fyllda med konfetti. Fyll dem med helium och sätt på ett finns satinband eller ett presentsnöre och de kan dekorera taket med snörena hängandes ner. Girlanger, med eller utan blommor, att dekorera borden med eller hänga upp för att dekorera lokalen med. 

Duka med fina tallrikar, pappmuggar och servetter som färgmatchas eller som har samma tema.

Ska du skapa bakverk för tillfället så finns det stor variationer på muffinsformar med olika färger och mönster, glitter i olika färger för att få lite sparkle på bakverken. Skapa cakepops i olika färger med hjälp av de olika färger deco melts och dekorera med de olika dekorations och strösselblandningar som finns här. En av våra favoriter till babyshowern är "Dekoration - Girl or Boy?", kolla in den, det kanske också blir din favorit. 

För att göra det extra roligt så kan man leka de olika lekarna som vi har. Det skapar nog många skratt när ni kör dem. 

För att avsluta dagen och om ni vill köra gender reveal, skjut av en av konfettibomberna som kommer avslöja barnets kön. 

Lycka till med ditt härliga uppdrag!

Och hoppas du hittar det du söker! /Jaqueline på Let’s Celebrate

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen